Το Λιόγερμα

Καταρχήν να συστηθούμε . Ονομάζομαι Δημήτρης Παλλάς και συνεργάτη μου και βοηθό μου έχω τη γυναίκα μου Δέσποινα Πάλλα. Θεωρώ ότι στο χώρο της εστίασης ανήκω στους παλαιότερους , όχι μόνο στη Σαλαμίνα , θα έλεγα.

Το 1981 ανοίγω την πρώτη pub στη Σαλαμίνα σένα ιδιωτικό χώρο λίγο μετά αφού πήρα το πτυχίο μου από την βιομηχανική σχολή Πειραιά. Το μαγαζί αυτό τάραξε στην κυριολεξία τα νερά της διασκέδασης στο νησί, και άφησε μνήμες τρελού κεφιού σε όλους όσους το επισκέφτηκαν. Special cocktails, parties, μουσική από D.J., events, επιδείξεις μόδας αλλά και γαμήλιες δεξιώσεις και εκδηλώσεις πολύ διαφορετικές και καινούριες σε σχέση με αυτές που ο κόσμος είχε μάθει να θεώρει γαμήλιο τραπέζι.

Οι μπουφέδες που στήθηκαν σε αυτό το μαγαζί με την επιμέλεια δικών μου μαγείρων και οργανωμένης κουζίνας, δεν νομίζω ότι στη σημερινή εποχή μπορούν να υποστηριχτούν οικονομικά. Σιντριβάνι γαρίδας, ψαρί αθηναϊκή , φρέσκοι αστακοί , εξαιρετικό salad bar με πρωτότυπες σαλάτες αποτελούσαν τα standard εδέσματα του μπουφέ μαζί με τα ορεκτικά , κρεατικά, συνοδευτικά, κλπ.

Είμαι στο χώρο λοιπόν ήδη 30 χρόνια . Ήταν μια συνειδητή απόφαση και δική μου και της γυναικάς μου που ασχολήθηκε με τις επιχειρήσεις μας από το 1990 και μετά. Δεν είμαστε αλεξιπτωτιστές, η πορεία μας στο χώρο είναι ανοδική , η αγάπη για το αντικείμενο της δουλειάς μας είναι ορατή. Οι πελάτες μας πάντα μιλούν με ενθουσιασμό μετά από κάθε εκδήλωση και μας πληρώνουν με το ίδιο κέφι.