Αίθουσα Βάπτισης

Χαρούμενα χρώματα

Παιδικές φωνές χαράς.

“αίθουσα δεξιώσης βάπτισης”

Ο χώρος σας είναι ο ίδιος με αυτός που ξεκινήσατε ή έχει αλλάξει με κάποιες ανακαινίσεις;

Ο χώρος πέρασε από διάφορα στάδια βελτίωσης με τελική ανακαίνιση αυτή του 2009 όπου απογειώθηκε λειτουργικά και αισθητικά. Μετά από πολύ κόπο, ενδιαφέρον αλλά και τεραστία εμπειρία πρόεκυψε μια αίθουσα δεξιώσεων χωρητικότητας 300 ατόμων για τον χειμώνα και 500 ατόμων για το καλοκαίρι , με θέα την πισίνα και την θάλασσα και ανάπτυξη αίθουσας στην πρόσοψη 30m , ένα τεράστιο πλεονέκτημα που σε ελάχιστους χώρους θα συναντήσετε.

Αιγυπτιακά μάρμαρα, ξύλο, innox γυαλί, αυθεντικές τοιχογραφίες και πίνακες ζωγραφικής, ανοιγόμενη οροφή, πολυτελή αξεσουάρ στολισμού, μεταξωτά υφασμάτα, πορσελάνινα σερβίτσια και άλλα πολλά έκακαν το Λιόγερμα μοναδικό και αξεπέραστο.

Ποιες είναι οι standard παροχές του χώρου;

  • Άρτια ηχητική εγκατάσταση με περιμετρικά ηχεία στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο
  • Sub-woofer
  • Οθόνες μόνιτορ για προβολή DVD
  • Ρομποτικά υψηλής φωτεινότητας
  • Φωτισμοί LED
  • Ανοιγμένη οροφή της εσωτερικής αίθουσας η όποια προκαλεί ενθουσιασμό στο άνοιγμα
  • 7 μονάδες air condition-εξαερισμός
  • Γεννήτρια ηλεκτρικού ρεύματος
  • 7 χώροι υγιεινής – WC αναπήρων- ράμπα πρόσβασης αναπήρων
  • Ηλεκτρικές παροχές για διευκόλυνση των φωτογράφων αλλά και των catering σε πολλά σημεία του εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.
  • Πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα ( φούρνοι – ψυγεία) για εξυπηρέτηση των catering και ειδικές κατασκευές για ζωντανές παρουσίες στον αύλιο χώρο γύρω από την πισίνα

Πως μπορούμε να έρθουμε από το λιμάνι των Παλουκίων σε εσάς;

  • Βρισκόμαστε πάνω στη λεωφόρο Αιαντείου στην 12η στάση.
  • Είμαστε ο πλέον προσβάσιμος χώρος στη Σαλαμίνα. Υπάρχει ιδιωτικός χώρος parking περιμετρικά του χώρου.

Οι προτάσεις που κάνετε στους πελάτες αφορούν συγκεκριμένο κομμάτι , όπως είναι η διάθεση μόνο του χώρου ή μπορείτε να αναλάβετε την εκδήλωση εξ ολοκλήρου;

Αυτό εξαρτάται από το τι θα μας ζητηθεί . Εννοείται ότι μπορούμε να διαθέσουμε μόνο το χώρο με τις παροχές όπως προαναφέρθηκαν μαζί με τραπέζια – καρέκλες ,τραπεζομάντηλα , ναπερον, στολισμένο stand για το βιβλίο ευχών και ελαφρύ στολισμό . Μπορούμε βεβαία, και αυτό κάνουμε ως επί το πλείστον, να οργανώνουμε τις εκδηλώσεις σας και σε επίπεδο φαγητού.

Όταν λέτε και σε επίπεδο φαγητού τι εννοείτε ;

Το φαγητό μπορεί να σερβιριστεί με διάφορους τρόπους.1Μπουφε , 2 σερβιριζόμενο καθιστό, 3 Finger food… Στην συνέχεια το κομμάτι του φαγητού περιλαμβάνει το σέρβις από έμπειρους σερβιτόρους οι όποιοι αριθμητικά θα είναι ανάλογοι με το τελικό αριθμό των καλεσμένων σας ‘’, παροχή ποτών , κρασιών (λευκό και κόκκινο εμφιαλωμένο) , νερά , αναψυκτικά , εμφιαλωμένα όλα σε απεριόριστη κατανάλωση , από την αρχή ως το τέλος της εκδήλωσης.

Έχουμε την δυνατότητα να χτίσουμε μαζί βήμα-βήμα την εκδήλωση σας διαλέγοντας οποίες παροχές θέλουμε, το ανάλογο φαγητό δημιουργώντας έτσι οικονομικά πακέτα που εσείς οι ίδιοι θα μπορείτε να υποστηρίξετε.

Στο χώρο σας μπορείτε να φιλοξενήσετε και κάποιο catering δίκης μας επιλογής η μόνο τους δικούς σας συνεργάτες;

Δε λέμε ποτέ όχι σε κάθε τι καλό. Είμαστε ικανοί να καταλάβουμε με μια μάτια τι είναι σωστό και τι όχι και με κριτήριο την διατήρηση της δικής μας φήμης αλλά και με αγάπη για τον πελάτη μας είμαστε πρόθυμοι να φιλοξενήσουμε την δική σας επιλογή και να διευκολύνουμε όσο μπορούμε την εύκολη εγκατάσταση της στο χώρο μας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ποιος είναι ο υπεύθυνος της οργάνωσης , της σωστής διαχείρισης , και τελικά της εξ ολοκλήρου επιτυχίας της δεξίωσης ;

Στην ερώτηση αυτή θα σας απαντήσουμε μονολεκτικά ΕΜΕΙΣ. Είναι το μόνο κομμάτι που δεν διαπραγματευόμαστε.
Κάτι για το όποιο συζητιόμαστε με τα καλύτερα λόγια από τους πελάτες μας αλλά και από τους προσκεκλημένους τους ,είναι η άψογη διεξαγωγή της δεξίωσης και η συνεχής παρουσία μας στο χώρο.

Για μας η επιτυχία αυτής της μοναδικής βραδιάς είναι κάθε φορά το μεγάλο στοίχημα. Τίποτα δεν παιρνά απαρατήρητο , τίποτα στραβό δεν προλαβαίνει να γίνει αντιληπτό από τους θαμώνες της αίθουσας μας .Είναι θέμα εμπειρίας και αντίληψης.

Μας απασχολούν τα πάντα. Από το εγκάρδιο καλωσόρισμα των προσκεκλημένων σας , την θεαματική είσοδο σας στην αίθουσα , τον ενθουσιασμό του κόσμου σας , την σωστή διαχείριση του φαγητού , το γλέντι που πρέπει να κρατήσει μέχρι τις πρωινές ώρες, το ασταμάτητο ενδιαφέρον των σερβιτόρων έτσι ώστε να καλύψουν τις ανάγκες σας πριν καλά καλά γίνουν αντιληπτές από τους γύρω , την επιτυχία των events για τα όποια έχουμε προτάσεις και μας αρέσουν πολύ .

Πιστεύουμε δε ότι είναι πολύ σημαντικό σε μια τόσο ιδιαίτερη εκδήλωση να ηγείται και να ελέγχει τα πάντα ένας άνθρωπος που αγαπάει και υποστηρίζει το χώρο του, να ενδιαφέρεται προσωπικά για την ευχαρίστηση την πελατών του αλλά και των καλεσμένων του πιστεύοντας ακράδαντα ότι η συνέχεια της πορείας του σ αυτή τη δουλεία είναι συνέχεια αυτών των θετικών σχολίων και εντυπώσεων.

Πως μπορούμε να ενημερωθούμε περισσότερο για το χώρο σας και τη δουλεία σας , να μπούμε σε περισσότερες λεπτομέρειες , να συζητήσουμε για επιλογές στολισμών και εδεσμάτων ;

Κατ αρχήν ήδη από το site μας έχετε πάρει μια καλή εικόνα της δουλειάς μας και από εκεί και περά είμαστε στη διάθεση σας να βρεθούμε από κοντά και να γνωριστούμε .

Πιστεύουμε πολύ σ αυτή την προσωπική επαφή η όποια δεν είναι δεσμευτική, αντίθετα πρέπει να επιδιώκεται και σεις οι ίδιοι εφόσον οι εκδηλώσεις για τις οποίες μιλάμε δεν είναι συνηθισμένες αλλά ιδιαίτερες. Άλλωστε όλα είναι θέμα χημείας.

Η εμπιστοσύνη που θα νιώσετε για μας θα είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της συνάντησης μας. Ότι ακολουθήσει θα έχει μέσα του ενδιαφέρον και επαγγελματισμό με τον όποιο θα χαλαρώσετε και θα αφήσετε το κομμάτι της γαμήλιας δεξίωσης σας ή της Βάπτισης του παιδιού σας στα χεριά μας ξέροντας εκ των προτέρων ότι όλα θα πάνε καλά.

Εάν επιθυμούμε για γαμήλιο party ένα cocktail party με finger food , αυτό είναι εφικτό;

Εννοείται πως υπάρχει ολοκληρωμένη άποψη πάνω σ’ αυτό .Άλλωστε ο χώρος μας χωροταξικά αλλά και αισθητικά είναι ιδανικός για να υποστηρίξει κάτι τέτοιο και ο συνεργάτης μας στο κομμάτι του finger food εξαιρετικός σε γευστικές προτάσεις και πικάντικα εδεσματολόγια.

Βεβαία το να συνδυάσουμε σε μια εκδήλωση το καθιστό με το όρθιο ικανοποιώντας κι αυτούς που δεν είναι προετοιμασμένοι για κάτι super μοντέρνο και είναι πιο κλασικοί, εννοείται πως μπορούμε να το υποστηρίξουμε και να το φέρουμε εις πέρας με επιτυχία.

Η μουσική και οι δυνατότητες της ηχητικής σας εγκατάστασης ποιες είναι και τι χρειάζεστε από εμάς;

Ο χώρος μας είναι πλήρως εξοπλισμένος ηχητικά και μικροφωνικά και υπάρχουν συνεργάτες D.J που μπορούμε να σας συστήσουμε ανεπιφύλακτα , σίγουροι ότι θα ικανοποιήσουν πλήρως τις δίκες σας μουσικές απαιτήσεις και θα μετατρέψουν την δεξίωση σας σε ένα γαμήλιο party ικανοποιώντας και τους νεότερους και τους μεγαλύτερους .

Τα οικονομικά πακέτα σας από πού ξεκινούν και που φτάνουν και πως ρυθμίζετε τη πληρωμή και την εξόφληση;

Τα πακέτα μας ποικίλουν ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων , το είδος της εκδήλωσης , το φαγητό , τις παροχές .

Αυτό που μπορώ να σας πω αυτή τη στιγμή είναι ότι η παραχώρηση του χώρου με τραπέζια , καρέκλες, τραπεζομάντηλα, ,οθόνες για προβολή DVD , ιδιωτικό parking , στολισμένο stand μαζί με το βιβλίο ευχών , ελαφρύς στολισμός κοστίζει 10 ευρώ κατ’ άτομο. Τα υπόλοιπα που έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον θα τα πούμε από κοντά!

ΠΛΟΗΓΗΣΗ

ΛΙΟΓΕΡΜΑ

Η αίθουσα εκδηλώσεων ΛΙΟΓΕΡΜΑ στη Σαλαμίνα αποτελεί έναν έξυπνο, εύκολο και προσιτό δίπλα στη θάλασσα με καταπληκτική θέα και υπέροχο ηλιοβασίλεμα για να οργανώσετε με επιτυχία το γάμο σας ή τη βάπτιση του παιδιού σας, χειμώνα, καλοκαίρι.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λιόγερμα Αίθουσα Δεξιώσεων Σαλαμίνα

—————————————-

12η στάση Λεωφόρο Αιαντείου
Αιάντειο Σαλαμίνας

Τηλέφωνον: 210 46 52 377
Κινητό: 697 244 13 34
Email: info@all4wedding-events.com

Copyright 2023 - Λιόγερμα